top of page

"Als verpleegkundige met een Portugese afkomst wilde ik mijn uitspraak verbeteren, maar ook de grammaticaregels zwart op wit hebben. Na contact met CoDoen, wist ik zeker dat ik de beste keuze heb gemaakt. Mijn docent Conny was heel geduldig en beantwoordde al mijn vragen uitgebreid. De lessen waren flexieble ingericht en op basis van mijn behoeften en ook wensen. Van grammatica tot mijn CV en sollicitatie gesprek werd geoefend.

 

Ik heb nu een nieuwe baan in de zorg en ik ben nu zelfverzekerder als ik met Nederlandse patiënten spreek. Ik heb dus een heel positieve ervaring. Door onze lessen heb ik plezierig Nederlandse taal en cultuur leren kennen."

Sofia Silva Sousa

Recensies

"Wij werken al een ruime tijd met Conny Stroet samen. Wij typeren haar als een enthousiaste en professionele taaltrainer. Ze is nauwkeurig en analytisch ingesteld en kan zo goed inzichtelijk maken wat de leervraag is van een cursist. Zij begeleidt haar cursisten op een leuke en leerzame manier zodat ze hun leerdoelen kunnen behalen."

Ian Reitsma, Ziggurat Taaltrainingen

"Conny heeft zich van 2000 tot 2007 met veel enthousiasme ingezet voor ATOR Opleidingen. Als docent/trainer weet zij als geen ander hoe je mensen kunt motiveren en inspireren. Daarvoor zet zij al haar skills in. Kernwoorden: prettig in de omgang, grote dosis interculturele sensitiviteit, leergierig en ondernemend. Fijne collega en prima docent/trainer!

Ik heb haar leren kennen als iemand die niet snel van haar stuk te brengen is: altijd positief, creatief en oplossingsgericht. Maar vooral ook mensgericht en betrouwbaar.

Zij heeft met haar inzet zeker bijgedragen aan het succes dat we in die periode boekten. Inmiddels werkt Conny sinds 2007 als zelfstandig professional, maar ik maak nog steeds graag gebruik van haar expertise."

Caroline Heymans, Ator Opleidingen

"Conny is een goed docent. Ze begrijpt mij en luistert naar mij goed. Ze gaf heel veel voorbeelden zodat ik kan begrijpen de taal heel goed. Ze geeft ook aandacht aan de algemene ontwikkeling van de student. Dit omvat zowel de etymologie van het woord als de juiste uitspraak. Ze zorgt ervoor dat wat je hebt geleerd compleet is.

Ze kan je leertempo begrijpen en is geduldig genoeg om te herhalen totdat je duidelijk bent. Ik beveel haar ten zeerste aan voor goed Nederlands leren."

Neenu George

"Wat een ongelofelijk mooie reis heb ik samen met Codoen gemaakt. Een reis die me dichterbij mezelf heeft gebracht dan ooit te voren!

Het is nu precies 10 jaar geleden dat ik via een goede vriend, een collega terecht ben gekomen bij Codoen om mijn Nederlands te verbeteren. Omdat dit een individuele taaltraining was, dacht ik in eerst instantie dat het voor een kort duur zou zijn. Tegelijkertijd tijdens de eerste les had ik direct door dat ik bij Codoen moest zijn om mij verder te kunnen ontplooien.

Kortom die individuele taaltraining heb ik succesvol afgerond. Daarnaast in 2009 t/m 2012 heb ik met ondersteuning van Codoen mijn MWD opleiding aan de Hogeschool Rotterdam met succes afgerond. Daarna heb ik in januari 2017 t/m november 2017 mijn NVRG-systeem therapeutisch werker opleiding aan de RINO Groep, in Utrecht ook met succes en met ondersteuning van Codoen afgerond.

 

De kracht van Codoen is gewoon doen, en van Codoen kan je niet meer afkicken!"

Tony Vieira Carvalho

"Conny heeft mij heel veel geholpen met mijn Nederlands. Zij luistert naar de behoeftes van haar studenten en adapteert haar materialen. Haar methode bevat verschillende delen die helpen de student om snel en effectief te leren. Ik heb met haar mijn mondeling en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands ontwikkeld en ik beveel iedereen aan om lessen met Conny te doen. De vooruitgang is indrukwekkend."

Matteo Arellano Nassare

bottom of page