top of page
Wat mij betreft

Onze verbale taal is als optelsom van woorden en grammatica een belangrijk hulpmiddel om contact te hebben, samen te werken en om ons te kunnen ontwikkelen.
Daarbij wordt het gebruik en het beleven van taal voor een groot deel ingekleurd door kennis, woordkeuze, toon, intentie, houding, oordelen en omstandigheden.

 

Mijn naam is Conny Stroet en taal is voor mij een boeiend fenomeen.

Als zelfstandig taaltrainer en coach speel ik met mijn taaltrainingen Nederlands, coaching en workshops in op de wisselwerking tussen taal, communicatie en samenwerking en op het belang van taal voor persoonlijke ontwikkeling.

Ik doe dit sinds 2007 onder de zakelijke noemer CoDoen.
CoDoen staat voor communicatie & samenwerking.

 

Wilt u binnen uw organisatie de taalvaardigheden, communicatieve vaardigheden en onderlinge samenwerking verbeteren? Of wilt u uw persoonlijke taalkennis en communicatie verbeteren? Ik ga graag met u aan de slag.

De onderlegger bij iedere invulling is: ontdek en ontplooi, creëer je kansen.

Mijn persoonlijke invulling

Om uw persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen en de onderlinge samenwerking te verbeteren werk ik vanuit een brede achtergrond met taal.
Ieder traject heeft zijn eigen vragen met hun eigen oorzaak en gevolg. Ieder traject heeft daardoor ook zijn eigen mogelijkheden voor aanpak en antwoorden.
In praktijk blijkt doorgaans dat het probleem benoemen het begin is van de oplossing.

 

Ik train en coach praktisch, doelgericht en opbouwend kritisch; met een open blik en belangstelling voor het ‘wat-waarom-wie-hoe’ achter de vraag of kwestie.

De inzichten van de Fish Filosofie (de vier bouwstenen Je houding kiezen, Erbij zijn, Iemand blij maken en Spelen) en van het O-kwadrant (Ontdekken, Ontmoeten, Ontplooien en

Ontknopen), zijn daarin een belangrijke leidraad.

In mijn CV leest u meer over mijn achtergrond, kennis en ervaring.

 

Mijn persoonlijke basis speelt ook een rol in mijn manier van werken. Deze is multicultureel en maatschappelijk betrokken, met een Rotterdams sausje. Op de website ziet u niet voor niets een vrije en kleurrijke verbeelding van de skyline van Rotterdam, een stad waar diversiteit in veel opzichten de samenleving op een boeiende manier vorm geeft.
Het schilderij is geschilderd door Xander van Oosten. Andere voorbeelden van zijn hand vindt u op https://www.jouwschilderijwebshop.nl/product/skyline-rotterdam/.

Cursustarieven

De cursustarieven zijn afgestemd op individuele lessen of groepslessen, op het aantal lessen en op de leslocatie.

Via het contactformulier kunt u een prijsopgave aanvragen en een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek.

Wat wordt uw volgende stap?

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend intakegesprek?

Via het contactformulier, een e-mail of telefonisch contact hoor ik graag hoe ik u verder van dienst kan zijn.

E: c.stroet@codoen.nl

T: 06-10151818

bottom of page